Description
Vin CV | |
Druesort: | 100 % Cabernet Sauvignon |
Dyrket på: | 2 hektarer |
Forædlet på: | 225l franske egetræstønder (barriques) & flaske |
Forædlings Periode: | 24 måneder & 12 måneder |
Alkohol: | 14,0 Vol % |
Serveres ved: | 16-18 °C |
Bør iltes før serveringen | |
Type: | Rødvin |
Vinbonde Miodrag Radovanoivic’s noter: |
Tønderne til denne vin er personligt udvalgt og vinen er ved hjælp af pleje og opmærksomhed blevet formet og forædlet til en udsøgt bouquet med nuancer som rødebær, kirsebær, mynte, egetræ, kaffe og chokolade, krydderier og antydninger af vanilje.
Fyldig, velafbalanceret og rund, denne Cabernet viser skønheden af Sumadijas maleriske natur og vinproducentens færdigheder. |
Vinanmelder Berlingske – Rolf Madsen’s noter: |
Deres imponerende top-rødvin “Radovanovic Reserva” er lavet på 100% Cabernet Sauvignon. Udover et let kirsebærpræg og en pæn portion fad, finder vi et en rigtig flot struktur med bløde, men saftige og faste tanniner. |
Passer til: |
Fremragende med alle former for kød, især grill og stegt kød.
Ideel til: skinke, stærke pasta og tærter med kød, risotto med parmesan, koldt svinekød, lammekød, vildt gullasch, varm pølse, medium grillede steaks og stærke og modne oste. |
Reviews
There are no reviews yet.