Om Vinograd.dkKære Vinkunde

Det er med glæde, at VINOGRAD.DK kan introducere serbiske kvalitets vine i Danmark. Vi fokuserer på kvalitet og stabilitet men hovedsagligt på vinbønder der, i lighed med vores egen ideologi, er drevet af passionen for vinen i stedet for penge.

Vinograd betyder "vinmark" eller "vingård" på serbisk.

Hvorfor valgte vi at importere vine fra Serbien?

Det skyldes en kombination af vores store passion for landet, dets (vin)-historie samt det faktum at Dragana er født og opvokset der. Vi mener, at andre også bør se og opleve landet, da mange ikke kender synderlig meget til Serbien, så hvorfor ikke starte med at lade danskerne smage på Serbiens vine.

Vinograd.dk vil med glæde assistere med et besøg på en af de vingårde, vi arbejder sammen med. Et besøg bør dog kombineres med nogle dage i hovedstaden Beograd for at se de historiske monumenter, opleve den gode restaurations kultur, nattelivet og bestemt også for at opleve den gæstfrihed der kun er mulig, når man kommer tættere på serberne.

Der er sikkert ikke mange af jer, der har kendskab til serbiske vine, deres kvalitet eller historie, hvilket vi håber vi kan råde lidt bod på under sektionen "Om Serbien".

God læselyst og på genhør.

Med de venligste hilsner

Dragana Nilsson
 


Nyheder


Vinograd i Børsen

5 stjerne i Børsen - Ole Troelsø fra Børsen: ”Stor smag til lavpris”


Vingården Zvonko Bogdan viser igen enormt potential

Vinograd.dk vandt Wine of the Year 2013 i Bella Centeret under Copenhagen Food Fair Messen. Vi vandt med Cuvee No. 1 og denne vin er nu vendt tilbage til gamle tiders storhed.


Nye forsyninger fra Serbien

Så skal i til at smage de nye årgange, da vi netop har modtaget nye forsyninger fra Vinarija Aleksandrovic, Mali Podrum Radovanovic samt fra Perun Destillery.


Gin der må smages

Smag vores fantastiske nye gin, netop ankommet fra Perun Destillery i Serbien.


Winetasting at Lundbeck Pharma together with Vinarija Aleksandrovic

A wonderfull evening with more than 90 participants and they could gain benefit of the Winemaker Aleksandrovic was in town.


Læs alle ..

Indkøbsvogn

Indkøbsvognen er tom.