Om Vinograd.dkKære Vinkunde

Det er med glæde, at VINOGRAD.DK kan introducere serbiske kvalitets vine i Danmark. Vi fokuserer på kvalitet og stabilitet men hovedsagligt på vinbønder der, i lighed med vores egen ideologi, er drevet af passionen for vinen i stedet for penge.

Vinograd betyder "vinmark" eller "vingård" på serbisk.

Hvorfor valgte vi at importere vine fra Serbien?

Det skyldes en kombination af vores store passion for landet, dets (vin)-historie samt det faktum at Dragana er født og opvokset der. Vi mener, at andre også bør se og opleve landet, da mange ikke kender synderlig meget til Serbien, så hvorfor ikke starte med at lade danskerne smage på Serbiens vine.

Vinograd.dk vil med glæde assistere med et besøg på en af de vingårde, vi arbejder sammen med. Et besøg bør dog kombineres med nogle dage i hovedstaden Beograd for at se de historiske monumenter, opleve den gode restaurations kultur, nattelivet og bestemt også for at opleve den gæstfrihed der kun er mulig, når man kommer tættere på serberne.

Der er sikkert ikke mange af jer, der har kendskab til serbiske vine, deres kvalitet eller historie, hvilket vi håber vi kan råde lidt bod på under sektionen "Om Serbien".

God læselyst og på genhør.

Med de venligste hilsner

Dragana Nilsson
 


Nyheder


Winetasting at Lundbeck Pharma together with Vinarija Aleksandrovic

A wonderfull evening with more than 90 participants and they could gain benefit of the Winemaker Aleksandrovic was in town.


Fantastic Winemaker dinner Vinograd.dk, Vinarija Aleksandrovic and Kokkeriet

Read more about the magnificent evening we had on 21.9.2017


New wines from Serbia has reached Vinograd in Copenhagen.

New wines from Serbia has reached Vinograd in Copenhagen.


"Serbiske Bobler der fejer Champagne af banen"
"Serbiske Bobler der fejer Champagne af banen" Det er ordlyden i Aprils udgave af Mad & Bolig, hvor Vinkyper Malene Smidt Hertz har smagt Vinograds blanc de blancs fra Aleksandrovic.
Madmagasiet i Serbien

Madmagasinets redaktionen har spist sig på tværs af hovedstaden, besøgt en vingård, gæstet en serbisk familie og forsøger at guide dig gennem 24 timer i det kontrastfyldte Beograd.

Læs meget mere Serbien: ÅBEN MAGASIN KLIK HER

 


Læs alle ..

Indkøbsvogn

Indkøbsvognen er tom.