Om Vinograd.dkKære Vinkunde

Det er med glæde, at VINOGRAD.DK kan introducere serbiske kvalitets vine i Danmark. Vi fokuserer på kvalitet og stabilitet men hovedsagligt på vinbønder der, i lighed med vores egen ideologi, er drevet af passionen for vinen i stedet for penge.

Vinograd betyder "vinmark" eller "vingård" på serbisk.

Hvorfor valgte vi at importere vine fra Serbien?

Det skyldes en kombination af vores store passion for landet, dets (vin)-historie samt det faktum at Dragana er født og opvokset der. Vi mener, at andre også bør se og opleve landet, da mange ikke kender synderlig meget til Serbien, så hvorfor ikke starte med at lade danskerne smage på Serbiens vine.

Vinograd.dk vil med glæde assistere med et besøg på en af de vingårde, vi arbejder sammen med. Et besøg bør dog kombineres med nogle dage i hovedstaden Beograd for at se de historiske monumenter, opleve den gode restaurations kultur, nattelivet og bestemt også for at opleve den gæstfrihed der kun er mulig, når man kommer tættere på serberne.

Der er sikkert ikke mange af jer, der har kendskab til serbiske vine, deres kvalitet eller historie, hvilket vi håber vi kan råde lidt bod på under sektionen "Om Serbien".

God læselyst og på genhør.

Med de venligste hilsner

Dragana Nilsson
 


Nyheder


New wines from Serbia has reached Vinograd in Copenhagen.

New wines from Serbia has reached Vinograd in Copenhagen.


"Serbiske Bobler der fejer Champagne af banen"
"Serbiske Bobler der fejer Champagne af banen" Det er ordlyden i Aprils udgave af Mad & Bolig, hvor Vinkyper Malene Smidt Hertz har smagt Vinograds blanc de blancs fra Aleksandrovic.
Madmagasiet i Serbien

Madmagasinets redaktionen har spist sig på tværs af hovedstaden, besøgt en vingård, gæstet en serbisk familie og forsøger at guide dig gennem 24 timer i det kontrastfyldte Beograd.

Læs meget mere Serbien: ÅBEN MAGASIN KLIK HER

 


Fantastisk anmeldelse i Børsen Weekend

5 Stjerne for både ERGO 2012 fra Temet og Cuvee No. 1 2011 fra Zvonko Bogdan, hvilke dejlige weekend nyheder:)


Bordeaux-trussel fra Serbien

Bordeaux-trussel fra Serbien, ja således starter vinanmelder Rolf Madsen sin anmeldelse af Cuvee No. 1 2011


Læs alle ..

Indkøbsvogn

Indkøbsvognen er tom.